PREVARA: Sandra Afrika slagala da ima avion, slikala se u simulatoru!

Izvor: Kurir, 27.Mar.2015, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA: Sandra Afrika slagala da ima avion, slikala se u simulatoru!

Aleksandra Prodanović pokušala da obmane javnost dok su je snimali u virtuelnom boingu u Sportskom centru „11. april“

Sandra Afrika dala je u kokpitu aviona intervju i tom prilikom izjavila da joj je baš tu letelicu poklonio deda.

Ali, pevačica nije računala na to da će snimak videti i oni koji se razumeju u avijaciju i da će je raskrinkati.

Naime, Sandra se uopšte nije vozila privatnim avionom, već je intervju urađen u simulatoru „boinga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 737“ koji se nalazi u Sportskom centru „11. april“.

Pred kamerama pevačica je „letela“ iz Tivta u Beograd, a njenu laž sve vreme je podržavao i pilot, koji je pohvalio Afriku da je odlična gazdarica i istakao da mu redovno daje platu.

- Ovo je avion, nije kamion. Ovo je moj avion. Nije mi ga kupila baka, već deka. On me više voli. Dosta radim u inostranstvu i red bi bio da imam avion. Malo sam bila do Zagreba, Dubrovnika, sad smo u Tivtu, pa idemo za Beograd - rekla je pevačica.

Pozvali smo Sandru da je pitamo zbog čega je slagala da je od dede dobila avion, a ona je pokušala da se opravda.

- Samo lud čovek ne vidi da je u pitanju simulator, u kojem piloti vežbaju. Meni je bila čast da to isprobam. Nije mi bio cilj da obmanjujem naciju, već sam se samo našalila. Emisija je zabavnog karaktera i zato ne razumem zbog čega je nastala tolika panika. Inače, meni bi deda kupio avion i sve što mi treba - kaže Afrika.

Podsetimo, Sandra je bila prva na tapetu poreskih inspektora, kojima je rekla da joj je baba koja živi u Nemačkoj kupila stan u Monte Karlu i džip BMW X6. Sad je očito htela da prevari narod pričom da ju je deda bogataš častio „cesnom“ za lične potrebe.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sandra Afrika slagala da je kupila avion!

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2015

U laži su kratke noge (foto screenshot) Proteklih dana, medijima je kružila informacija da Sandra Afrika poseduje, ni manje ni više, nego avion. Međutim, danas je otkriveno kako je pevačica, zarad medijske pažnje, izmislila tu priču. U intervjuu za emisiju Glamur televizije Happy koji je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.