PREMIJERA: Poslušajte deo nove pesme Rade Manojlović!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Poslušajte deo nove pesme Rade Manojlović!

Pevačica ne izlazi iz studija i vredno radi na 10 novih pesama, a snimiće i dva nova spota

Rada Manojlović uveliko radi na novom albumu koji se čeka pune tri godine, a nove pesme će svetlost dana ugledati početkom septembra.

Manojlovićeva ne izlazi iz studija i vredno radi na 10 novih pesama, a snimiće i dva nova spota.

"Stigla sam skoro dokraja, ovo je nešto što spremam tri godine već i mogu da kažem da sam konačno stvarno zadovoljna, vredelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je čekati. Ja sam u horoskopu Devica, i teško je da ja budem sama sa sobom zadovoljna", rekla je Rada kroz osmeh.

Rada je otkrila da ima veliku podršku u svojoj sestri Maji, ocu i dečku Momiru.

"On je van estrade i ne živi ovde 18 godina. On je u Americi i ne možemo da kažemo da prati ovdašnje muzičke trendove. Ali što da ne, sviđaju mu se moje pesme", rekla  je pevačica za Premijeru.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.