PRE FILIPA: Sećate se? Ovako su se Prija i Perućica zaklinjali na VEČNU LJUBAV! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE FILIPA: Sećate se? Ovako su se Prija i Perućica zaklinjali na VEČNU LJUBAV! (VIDEO)

Sve estradne ljubavi su bolne.

Aleksandra Prijović je za relativno kratko vreme od stidljivog devojčurka postala prava zvezda (pogledajte OVDE), a njena prva velika ljubav bio je kolega Ljubomir Perućica.

Pogledajte OVDE ispovest Ere Ojdanića posle tuče.

Njih dvoje su u ovom snimku rekli da su u ozbiljnoj vezi 11 meseci, i da žive zajedno. Na pitanje da li će Aleksandra uzeti Ljubino prezime, Prijovićeva je pažljivo odgovorila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ima vremena - rekla je Prijovićeva.

Njih dvoje su, iako su se silno voleli, raskinuli krajem 2015. godine. Pričalo se da je razlog Aleksandrina preljuba, dok je ona rekla da je jednostavno došlo do zasićenja u vezi. Od tada, Prijovićeva je uplovila u vezu sa Filipom Živojinovićem, a Perućica, što kažu, "kao momak živi".

Snimak dvoje mladih i zaljubljenih pevača možete pogledati KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.