POZA DA SE SMRZNEŠ! Muškarci odlepili kada su videli šta je seksi pevačica uradila u bikiniju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZA DA SE SMRZNEŠ! Muškarci odlepili kada su videli šta je seksi pevačica uradila u bikiniju! (FOTO)

Foto: Profimedia

Nekadašnja članica benda "Pussycat Dolls" Nikol Šerzinger objavila je dve vrele fotografije na svom Instagram profilu, koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim. 

Nikol je pozirala pored bazena u minijaturnom bikiniju, i kao da to nije bilo dovoljno da bi izludela muškarce, pevačica je postavila još provokativniju sliku.

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Jun 18, 2017 at 9:25pm PDT

- Prava je lepota u tome da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << skroz opustite i oslobodite se svih strahova - napisala je Šerzingerova uz fotografiju na kojoj radi špagu.

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Jun 18, 2017 at 9:40pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nicole Scherzinger pokazala koliko je razgibana i oduševila fanove

Izvor: Tracara.com, 21.Jun.2017, 09:14

(foto: Instagram.com/nicolescherzy) Osim po lepoti, talentu i neposredosti, Nicole Scherzinger poznata je i po svojoj neverovatnoj razgibanosti.Iako će za par dana napuniti 39 godina, pevačica može da parira mnogo mlađim koleginicama, što je nedavno pokazala dvema sjajnim fotkama koje je postavila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.