POKAZALI SREDNJI PRST Milan Kalinić: Zorice, duvaj ga!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALI SREDNJI PRST Milan Kalinić: Zorice, duvaj ga!

.

Tenzija između Zorice i Milana je toliko velika da nisu izdržali, pa su bez obzira na kamere i publiku častili jedno drugo tradicionalnim pozdravom

Kako se i očekivalo, najintrigrantiji član žirija „Pinkovih zvezda“ biće Zorica Brunclik, koja je već na snimanju prve emisije treće sezone muzičkog takmičenja ušla u rat s voditeljem Milanom Kalinićem!

Između pevačice i glumca tenzija je toliko velika da nisu izdržali, pa su bez obzira na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kamere i publiku jedno drugom pokazali srednji prst! Falile su još samo sočne psovke da zaokruže ovo divno neprijateljstvo!

Zorica Brunclik očigledno ne može da zaboravi ne baš toplu dobrodošlicu koju joj je prošle godine priredio Kalinić, pa je nokat na srednjem prstu ukrasila crtežom njegovog lika Tako ukrašeni srednjak mu je odmah pokazala Voditelj se brzo snašao i setio da i on ima srednji prst koji joj može pokazati, pa je to i učinio Nema šta, pravi džentlmen!

M C

Autor: Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

POKAZALI SREDNJI PRST Milan Kalinic Zorice duvaj ga

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2016

Falile su još samo sočne psovke da zaokruže ovo divno neprijateljstvo..Tenzija između Zorice i Milana je toliko velika da nisu izdržali, pa su bez obzira na kamere i publiku častili jedno drugo tradicionalnim pozdravom..Kako se i očekivalo, najintrigrantiji član žirija „Pinkovih zvezda“...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.