POGODI KO SAM: Nekada mali šećer, a danas u ljubavnoj vezi sa poznatom srpskom pevačicom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGODI KO SAM: Nekada mali šećer, a danas u ljubavnoj vezi sa poznatom srpskom pevačicom (FOTO)

Foto: Instagram/anabekuta1

Da li prepoznajete ovog momka sa fotografije? U pitanju je političar koji je rođen 1942. godine u Beogradu. Posle završenog fakuleteta radio je u Birou za studije i projektovanje železnica, a od 1974. godine bio je rukovodilac Sektora za projektovanje.

Kasnije je počeo da se bavi politikom, i to u Socijalističkoj partiji Srbije. U više navrata je bio ministar, a sada je u vezi sa pevačicom Anom Bekutom.

Da, u pitanju je Milutin Mrkonjić. Ovu fotografiju iz njegovog detinjstva objavila je upravo Ana, i to s pitanjem "Nagradno pitanje: ko je ovo?".

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KLOVN KOJI JE SILOVAO I UDAVIO 33 DEČAKA: Ovo je najjezivija priča u istoriji kriminalistike (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 15:15

Džon Vejn Gejsi je rođen 17. marta 1942. godine u Čikagu, u porodici poljsko-danskog porekla. Otac ga je tokom celog detinjstva verbalno i fizički zlostavljao i ponižavao, a ovaj je zauzvrat sve činio da učini oca ponosnim. Kada ga je prijatelj porodice napastvovao u sedmoj godini, nikome nije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.