PODRŠKA: Madžgalja u bolnici posetila devojka Lana

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA: Madžgalja u bolnici posetila devojka Lana

Sekulićeva Marinka svakodnevno bodri posle operacije koju je zbog problema s pankreasom imao u četvrtak u KBC na Bežanijskoj kosi

Marinko Madžgalj, koji je u četvrtak zbog problema s pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, prebačen je sa intenzivne nege na odeljenje hirurgije.

Juče ga je posetila njegova izabranica Lana Sekulić, a Kurirov foto-reporter uslikao ju je u trenutku kad je napuštala bolnicu.

Ne odvaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se od njega

Ona ga, kako saznajemo, redovno obilazi u vreme poseta i s njim provodi po dva sata u bolničkoj sobi. Iako je svakodnevno pored svog partnera, Sekulićeva je veoma uznemirena, pa je i juče, odmah nakon što se rastala s njim, zapalila cigaretu kako bi se smirila pre nego što uđe u automobil.

- Lana je mnogo potresena zbog Marinkove bolesti. Sve se desilo iznenada i niko nije naslutio da će morati hitno da se operiše. Voditeljka se trudi da pred njim bude jaka i da psihički što više utiče na njega. I jučerašnju posetu iskoristila je da mu pravi društvo koliko god je dozvoljeno. Čim je ušla u sobu, odmah ga je zagrlila i poljubila.

Niko ne zna da je operisan

MARINKO KRIO BOLEST OD KOLEGA

Za zdravstvene probleme Marinka Madžgalja zna samo njegova porodica i nekoliko najboljih prijatelja, jer nije želeo da time opterećuje svoje kolege.

- Ne znam o čemu se radi, nije mi ništa rekao - kazao je voditelj Ognjen Amidžić, dok je glumac Milan Vasić ostao bez teksta kad smo mu saopštili ovu vest.

- Molim? Zbunjen sam. Čuo sam nešto, ali nisam bio siguran da li je to istina. Marinko mi ništa nije rekao niti sam primetio da je loše - rekao je Vasić.

slik

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.