POBESNELA: Rada Manojlović ZAPUŠILA USTA koleginicama, a evo šta je rekla za BIVŠEG! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBESNELA: Rada Manojlović ZAPUŠILA USTA koleginicama, a evo šta je rekla za BIVŠEG! (VIDEO)

"Brinite o sebi i svojim..."

Pevačica Rada Manojlović je u žiži interesovanja od kada je u vezi sa deset godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem. U javnost je dospela informacija da se Rada ne slaže sa Harisovom porodicu, da njemu brane da zabavlja sa koleginicom i da su protiv Rade. Pevačica je rešila da stavi tačku na sve i otkrila je da se razočarala u mnoge koleginice.

- Ja u životu nikome ne bih rekla taj neko je za tebe ili nije za tebe, ili "pazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta radiš, slušaju oca". Brinite o sebi i o svojim životima, o svojim vezama - rekla je Rada Manojlović.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Feb 10, 2017 at 8:17pm PST

Nedavno se pisalo da se pomirila sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem, što je Rada demantovala.

- Ja sam rešila da nakon jedne naslovne strane više ni slovo ne progovorim o bivšima zato što ako kažeš da si u dobrim odnosima, odmah vidim neki naslov "Ponovo zajedno" - rekla je Radmila Manojlović u emisiji "Premijera".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.