PA KAKO TO NE ZNAŠ? Ana Kokić se pošteno IZBLAMIRALA u kvizu Ja volim Srbiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA KAKO TO NE ZNAŠ? Ana Kokić se pošteno IZBLAMIRALA u kvizu Ja volim Srbiju! (VIDEO)

Istorija joj nije jača strana.

Kviz "Ja volim Srbiju" je za veoma kratko vreme pokupio simpatije svih gledaoca. I dok sa jedne strane možemo da vidimo neke naše javne ličnosti koje zaista mogu da se pohvale poznavanjem istorije, postoje i oni kojima to malo slabije ide.

Da li zbog treme ili zaista zbog neznanja, no ovaj put smo mogli da vidimo Anu Kokić u ne tako zavidnoj situaciji. Ona je dobila nekoliko naizgled lakih pitanja, međutim, na većinu nije uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odgovori, pa je često govorila "dalje".

Ipak, kada je dobila pitanje "Na koji crkveni praznik se dogodila Kosovska bitka?" Ana je odmah, bez razmišljala promenila pitanje, a tada su je i drugi takmičari podržali, rekavši da je sada već sigurno pod tremom.

Trema ili neznanje, procenite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.