Ozbiljne pretnje! Kristijan: Knele je talasao kao Rade, zato je rano otišao!

Izvor: Svet, 06.Okt.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljne pretnje! Kristijan: Knele je talasao kao Rade, zato je rano otišao!

Kristijan Golubović izrevoltiran ponašanjem Radeta Lazića, koji navodno non-stop priča o njemu, uporedio je manekenovo ponašanje s Kneletovim.
Naime, u toku emisije “Pitanja gledalaca” Golubović se obratio svim ukućanima jer često pominju njegovog pokojnog prijatelja, a taj momenat verovatno je iskoristio da zaplaši Radeta.
Vi pominjete Kneleta, a ja sam svojevremeno njemu bio uzor. Nosio je trenerke kao ja, patike i kajle oko vrata. Kasnije se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ovako kao Rade zamerio jačima jer je mislio da je mnogo opasan, pa je završio rano život”, rekao je Golubović
.
Ma ne plašim te se”, tiho je prokomentarisao Rade.
Podsećanja radi, pre nekoliko nedelja, Tamara Đurić je nazvala Kristijana Kneletom, što je njega veoma naljutilo.
Alo, on je takve (misleći na Tamaru) kačio na ku*ac i pitao: “Tata, da li mogu da ih je*em.” Knele je pokojni, ja sam ga stvorio, šišao, brijao i sekao sve dok ga narkomani nisu napalili da dođe kod muške Goge Sekulić i da traži „roleks“ i džip i da ga pale da mu ne vrati. Tu se i zaje*ao “,rekao je tada Golubović, a onda dodao da je njegov drug ubio Kneževića.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.