Ovih 13 činjenica o ženskim grudima muškarac jednostavno mora da zna

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih 13 činjenica o ženskim grudima muškarac jednostavno mora da zna

1. Sasvim je u redu da ih ljubite, ližete i sisate

Ono što se obično radi sa ženskim grudima je okej, ali ako nastavite da sisate bradavice kao da ste beba i to radite duže vreme, bez namere da promenite nešto, ženama je to pomalo jezivo. Topla preruka: obavezno primenite neke drugačije pokrete.

2. Čak i ako vaša partnerka voli malo grublje stiskanje, nemojte da joj glođete bradavice

Samo mali ujed može da bude uzbuđujući, ali pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što uopšte zaustite da pitate da li biste mogli da joj odgrizete bradavicu i slično, odustanite od takve zamisli.

3. Ne ispuštajte ih iz vida

Nemojte da izbegavate grudi dok radite nešto drugo… Recimo, ako joj pružate oralni seks milujte joj bradavice jer joj u protivnom uskraćujete veliko zadovoljstvo.

4. One nisu naslonjač

Možete nežno da odmarate glavu na njenim grudima, ali ako pokušate da se naslonite laktom, to neće proći dobro.

5. Zadržite za sebe fascinaciju  

Čak i ako vaša devojka ima spektakularne grudi, nikad ih nemojte uvrstiti u listu razloga zašto vam se sviđa. Grudi nisu osobina.

6. Pazite na PMS

Kod većine žena koje su u PMS-u grudi su toliko otekle da vaša partnerka može da ima osećaj kao da nosi dva balona puna vode, koji su zategnuti do granice pucanja. Budite pažljivi u tim danima.

7. Ne stavljajte promene u prvi plan

Kada žena počne da koristi pilule za kontracepciju česta posledica je uvećanje grudi. Ali tada nemojte da zaboravite da je osoba “prikačena” na njih i da vam se ta devojka sviđala ranije – pre novih “igračaka”.

8. Bez kritika

Zaboravite da ste ikad čuli konstrukcije tipa “opuštene grudi”, “visuljci”, “palačinke” ili nešto slično. Komentarisanje izgleda njenih grudi, pogotovo u negativnom kontekstu, može da dovede do sloma veze.

9. Bez podsmevanja

Ne podsmevajte se grudima drugih žena. Svaka se rađa s različitim fizičkim izgledom i to nije nešto čemu se treba rugati.

10. Pljuvačka na grudima?! Fuj!

Ima situacija u kojima je grudima potrebno malo lubrikacije (ako znate na šta mislimo), ali nikada, nikada nemojte da pljujete direktno na njih, blizu lica. Većina žena smatra to uvredljivim.

11. Masaža da, gnječenje – ne

Ne vucite ih i ne gnječite ih previše, one su napravljene od mesa i osetljive su. Probajte s nežnom masažom.

12. Imajte razumevanja

Brusevi nikad nisu savršeno udobni, a žene ih nose svakog dana.

13. Bradavice su putokaz

Ako joj bradavice nisu čvrste, znači da radite nešto pogrešno.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.