Ovako se mršavi u Holivudu: Najbizarnije dijete u koje se kunu slavne lepotice!

Izvor: Svet, 01.Feb.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se mršavi u Holivudu: Najbizarnije dijete u koje se kunu slavne lepotice!

Mislite da ste čuli sve kad su dijete u pitanju? Razmislite još jednom, jer ćemo vam predstaviti deset najbizatnijih dijeta koje drže poznate ličnosti.

1. Supa od potočarke


Ovu dijetu ne bi mogao da drži svako, jer tokom ovog režima ishrane dozvoljeno je piti/jesti samo supu od potočarke. Elizabet Harli je često drži kada želi “na brzinu” da skine par kilograma.
2. Blejk dijeta

Marija Keri se kune u ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ishrane i kaže da joj pomaže da vrlo efikasno “skine” nekoliko kilograma. Sastoji se iz toga da jedete više malih obroka u toku dana koji ne sadrže so, šećer niti bilo kakve začine.
3. Dijeta sa jabukovim sirćetom

Ova dijeta, navodno, čisti telo od toksina, da biste to ostvarili neophodno je da pijete nekoliko šolja jabukovog sirćeta u toku dana. Megan Foks kaže da deluje.
4. Bejbi dijeta

Zagovornica ove dijete je Dženifer Aniston, a sastoji se iz 14 minijaturnih obroka bebi hrane koje morate da pojedete u toku dana.
5. Kupus čorba

Ovu neobičnu dijetu je koristila nekda popularna glumica Sara Mišel Gelar. Tokom ove dijete dozvoljeno vam je da jedete neograničene količine kupus čorbe, kao i voće i povrće.
6. Grejpfrut dijeta

Bruk Šilds kaže da joj je ova dijeta promenila život, a sastoji se iz toga da pojedete po pola grejpa pre svakog obroka koji bi trebalo da pomogne pri topljenju sala i ubrzavanju metabolizma.
7. Pijana dijeta

Pionir ove dijete je glavom i bradom, bivši dečko Lejdi Gage. Dok držite dijetu možete samo da pijete alkohol i vežbate u teretani. Čak i kada ste mamurni.
8. Sedmodnevna dijeta u bojama

Kristina Agilera kaže da je ovo jedna od najboljih dijeta, a i vrlo je interesantna. Svakog dana jedete namirnice samo u jednoj boji.
9. Makrobiotička dijeta

Bazira se uglavnom na vegeterijanskoj ishrani. Veoma je stroga, a parktikuje je Gvinet Paltrou.
10. Dijeta sa kolačićima

Da, dobro ste pročitali! Zvezda rijaliti emisije “Džerzi šor” Snuki obožava ovu dijetu. U toku jednog dana, dozvoljeno vam je da pojedete između 9 i 60 kalorija ovog slatkiša, uz poseban meni.
Izvor: Blic žena
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.