Ovako izgleda zadnjica Tamare Đurić nakon izlivanja silikona! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda zadnjica Tamare Đurić nakon izlivanja silikona! (FOTO)

Kako smo juče objavili, Tamaru Đurić nakn negativne reakcije akva filera u zadnjici na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu čeka još jedan zahvat.

Iako se trudi da svima dokaže kako se dobro oseća, kriza kada je u pitanju njeno zdravstveno stanje još uvek nije prošla. Sve će biti gotovo tek nakon druge operacije, kada će lekari očistiti Tamarino tkivo.

Printskrin: Instagram/tamarasstar89

A ovako sada izgleda Tamarina zadnjica:

Foto: Privatna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << arhiva

Očigledno je da se Tamara trudi da i u bolnici izgleda pristojno, jer se tako bolje oseća i sama sebi daje energiju, što je dokazala i fotografijom od pre dva dana:

Foto: Instagram/tamarastar89

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Da li ima 50 kilograma? Tamara Đurić objavila sliku sa VMA i zaprepastila sve! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017

Tamara Đurić oporavlja se u Vojno medicinskoj akademiji nakon što tkivo nije dobro odreagovalo na akva filere. Bivša učesnica "Farme" je na svom Instagram nalogu objavila novu fotografiju, kojom je zabrinula mnoge. Na slici Đurićeva izgleda znatno mršavije nego ranije i deluje kao da je na pragu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.