Ovako Pipa Midlton uspeva da očuva liniju

Izvor: Svet, 30.Apr.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Pipa Midlton uspeva da očuva liniju

Pipa Midlton uspešno dokazuje da ugljeni hidrati mogu da budu osnova jelovnika, a da istovremeno ne utiču pogubno na širinu struka.
Iako su veoma značajan izvor energije, ugljeni hidrati imaju i tu nezgodnu osobinu da stvaraju suvišne kilograme ukoliko se ne vodi računa o tome koliko se konzumiraju.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zgodno telo, noge za desetku: Neočekivano kaloričan jelovnik slavne lepotice

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 16:51

Sestra Kejt Midlton dokazuje da ugljeni hidrati mogu da budu osnova nečijeg jelovnika, a da istovremeno ne utiču na širinu struka...Ugljeni hidrati su izvori energije, ali i suvišnih kilograma ako se konzumiraju u velikim količinama i bez kontrole. Međutim, Pipa Midlton dokazuje da oni mogu da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.