Ova vežba će vam pomoći da više nemate bolove u leđima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova vežba će vam pomoći da više nemate bolove u leđima! VIDEO

Ljudi koji rade kancelarijski posao, uglavnom imaju problem sa kičmom i velikim bolovima u leđima zbog prekomernog sedenja, ipak postoji rešenje da samo sa jednom vežbom olakšate svoj problem.

Već nebrojano puta do sada bili ste u prillici da čujete za razne vežbe koje vam pomažu da umanjite bol u grudima, ali uprkos naporima koje ste uložili, nisu dale efekta. Rešenje je u samo jednoj vežbi koja će vam pomoći da otklonite ovu neprijatnost, a potrebno je da odvojite samo nekoliko minuta za sebe, u tome će vam pomoći video u kome tačno možete da da vidite pravilan način rada vežbi za leđe, a već posle prvog treninga, osetićete poboljšanje.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.