Ova pesma obeležila je karijeru Selin Dion, a ona je dugo ODBIJALA da je otpeva! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova pesma obeležila je karijeru Selin Dion, a ona je dugo ODBIJALA da je otpeva! (VIDEO)

Selin Dion je posle 20 godina na "Bilbord" muzičkim nagradama otpevala čuvenu pesmu "My Heart Will Go On", koja je postala njena lična karta nakon neverovatne popularnosti filma "Titanik".

Ipak, malo je poznato da Selin nije želela da peva tu pesmu, već je u studio ušla na nagovor svog supruga Renea, koji je preminuo u januaru 2016. godine. Takođe, i režiser "Titanika", slavni Džejms Kameron bio je protiv toga da naslovna numera filma bude balada, izričit u svojoj odluci da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne želi pop pesmu.

Foto: Guliver/David Becker/Getty Images

Suprug slavne pevačice nagovorio je Selin da snimi demo i tada se desio potpuni preokret, iako u studiju nije bila raspoložena.

- Bila sam ljuta! Ne osećam se dobro! Imam stomačne bolove... - govorila je tada pevačica, ali insistirali su da ipak otpeva.



1998. godine film "Titanik" dobio je Oskara za najbolju pesmu, a godinu dana kasnije usledile su brojne prestižne nagrade.

Bezvremenska ljubavna pesma postala je Selinina lična karta i na neki način odskočna daska.



(Telegraf.rs/cosmopolitan.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Selin Dion pesmu kojom se proslavila NIJE HTELA DA OTPEVA, a ni ove činjenice o njoj sigurno niste znali

Izvor: RTV Pink, 24.Maj.2017

Iznenadiće vas detalji o pesmi "My heart will go on", koju je zavoleo ceo svet.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.