Otvorio se: Evo kog farmera seksualno privlači Jelena Golubović! (video)

Izvor: Svet, 27.Maj.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorio se: Evo kog farmera seksualno privlači Jelena Golubović! (video)

U želji da Jeleni Golubović dokaže da je Miki Mećava iskorišćava, Milan Đorđević Crni je pitao rediteljku kako je moguće da Miki nema seksualne pretenzije prema njoj.
“Miki je, za početak, viši od tebe i ja volim visoke i korpulentne. Drugo, on i ja smo prijatelji, a ti sa mnom hoćeš da šetaš zbog drugih stvari. Ti prema meni imaš seksualne pretenzije, a on nema“, rekla je Jelena, a Crni ju je prekinuo:
Što mene dovodi zaista u pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da li je on normalan. Kako je moguće da muškarac njegovih godina kad vidi damu poput tebe boravi u tvom krevetu i da nema pretenzije”.
Zato što on mene poštuje, a ja poštujem njega. On ima priču napolju“, pokušala je da ogovori Jelena.
“Ja mislim da se to zove foliranje. Ja bih sa tobom u hotelu imao seks deset sati i to bi bio šou“, dodao je Crni.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Otvorio se: Evo kog farmera seksualno privlači Jelena Golubović! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016

U želji da Jeleni Golubović dokaže da je Miki Mećava iskorišćava, Milan Đorđević Crni je pitao rediteljku kako je moguće da Miki nema seksualne pretenzije prema njoj...“Miki je, za početak, viši od tebe i ja volim visoke i korpulentne. Drugo, on i ja smo prijatelji, a ti sa mnom hoćeš...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.