Otkrio čudotvorni lek: Keba objasnio zašto mora da žvaće žvaku!

Izvor: Scandal.rs, 28.Sep.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrio čudotvorni lek: Keba objasnio zašto mora da žvaće žvaku!

Dragan Kojić Keba leči se žvakom i to ne krije. Čak i u toku snimanja, pevač mora da ima žvaku u ustima iako je uvek vešto skriva.

Popularni pevač otkrio je da često ima žvaku u ustima i da je to samo jednom uspela da vidi jedna žena na njegovom nastupu u Makedoniji.

Jednom prilikom sam pevao u Makedoniji u jednom predivnom restoranu pre desetak godina godina. Bilo je prepuno, par gospođa za stolom pored mene i prilazi meni jedna i kaže: ‘Dragane >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Kojiću Kebo, nema smisla, vi nas podcenjujete’ i ja pitam zašto, kaže ona zato što pevate sa žvakom. Videla je, ona je prva koja je uspela da primeti”, pričao je Keba za “Premijeru”.

Pevač je kasnije rekao koji je razlog njegovog konzumiranja žvake i otkrio da je za njega to lek i da često tokom nastupa žvaće žvaku.

Moram makar 10 minuta da držim žvaku da bi mi navlažile te bronhije, odnosno taj deo na vratu. Tako da, žvaka nekad može da koristi dobro, a moguće je da oduzima kiseonik”, objasio je Dragan Kojić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.