Otac u 65. godini: Slavni muzičar očekuje prinovu sa 32 godine mlađom devojkom

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac u 65. godini: Slavni muzičar očekuje prinovu sa 32 godine mlađom devojkom

Slavni pevač i pijanista Bili Džoel uskoro će postati otac, piše The Huffington Post.

Njegova 32 godine mlađa devojka Aleksis Roderik trudna je već nekoliko meseci, pa srećni par obavlja poslednje pripreme za prinovu koja stiže ovog leta.

Inače, par se upoznao pre pet godina kada su i započeli svoju romansu.

Legendarnom muzičaru će ovo biti drugo dete. Naime, iz braka sa supermodelom Kristi Brinkli već ima ćerku Aleksu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Rej koja je samo četiri godine mlađa od njegove partnerke s kojom krajem avgusta očekuje dete.

Buduća majka Aleksis na svom Instagramu se pohvalila trudničkom linijom, zahvalila se svima na lepim željama i poručila da se u trudnoći oseća odlično.

Otkrila je da je za to, između ostalog, zaslužno i vežbanje kojim se priprema za sve napore koji je očekuju kada beba dođe na svet.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.