Osvojite muškarca: Trikovi kojima niko ne može da odoli!

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojite muškarca: Trikovi kojima niko ne može da odoli!

Ne postoji najbolja formula kako osvojiti muškarca. Međutim, postoji trik koji svaka žena može da izvede, a da ga ni sama nije svsna!

Kad sa nekim živite, nemoguće je da se sve vreme prikazujete u najboljem svetlu, zato se ne folirajte. Budući da važe za komplikovana bića, i sama pomisao na to da ste žena, neke muškarce će već uplašiti. To je jednostavno danas tako.

Ali, ukoliko želite da se dopadnete jačem polu, a naročito onom koji vam se dopada, morate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da naučite da neke stvari jednostavno ne treba da radite. Kad sa nekim živite, nemoguće je da se sve vreme prikazujete u najboljem svetlu. S vremena na vreme videće i vaše najgore i vaše najbolje osobine. Trik je da ne pređete granicu i postanete jedna od ovih žena:

1. Veće muško nego muškarac

Vi ste jaka žena, navikli ste da se za sve u životu borite sami. Ne trpite nikakve mane, ni slabosti i konstantno spuštate svog muškarca na njegovo mesto. Iako su vam namere dobre, realnost je takva da ćete u svakom muškarcu ubiti želju i da ni u jednom nećete pronaći tu jačinu koju tražite. Muško mora da se oseti moćnim i jakim, a pored vas to uopšte nije moguće.

2. Majka

Majka je tip žene koji o svom muškarcu brine poput majke. Ona brine i previše vodi računa o svemu - da odeća bude oprana i opeglana, da bude sit i zdrav, da mu ne bude hladno, da se ne dosađuje, da ima dovoljno slatkiša, da unosi dovoljno vitamiina, proteina. Ona guli kožicu sa njegove piletine, odvaja grašak od šargarepe, uklapa mu čarape sa kravatom. Divno. Samo ne. Ona sav teret stavlja na svoja pleća i onda se najčešće razočara. Smatra da je njena dužnost da veza/brak uspe i traje, pa na kraju ostane izneverena. Problem je u tome što će svako odraslo muško glavom bez obzira pobeći od ovakve žene. On već ima jednu majku i dovoljno je dugo živeo pod njenim krovom i pravilima. Sada želi svoj život.

3. Seks mašina

Ona je u stanju da zaludi svakog muškarca, jer celim svojim bićem mami na seks i strast. Međutim, upravo ta magija kojom neodoljivo privlači sve mužjake, postaje prepreka zajedničkom životu, jednom kada se nađe u vezi. Radi se o tome da uopšte nije reč o magiji već veštoj seksualnoj manipulaciji. U osnovi, veza sa ovakvom ženom je ucena i nijedan muškarac to dugo ne može da trpi.

4. Dama u nevolji

Koncept je sledeći: Dama je u nevolji. Dođe muškarac i spase je. Njih dvoje žive srećno zajedno do kraja života... Samo malo sutra! Velika je verovatnoća da će dama koja je u nevolji sada stalno biti dama u nevolji, a muškarac će se kad tad umoriti od njenog konstantnog spasavanja.

5. Namiguša

Svako od nas zna makar jednu. Ona navlači, provocira, zavlači muškarca i kad ga dovede pred svršen čin,odustane. To može biti zabavno u početku, ali vremenom hladan tuš počne da nervira i frustrira. Ona jednostavno ne ume drugačije. Nije u stanju da bude iskrena i otvorena. Pored takve žene muškarac stalno ostaje nezadovoljan, usamljen...

6. Računovođa

Ona beleži, odmerava koliko dobija, a koliko daje, ko šta plaća i koliko troši i zarađuje. Postavlja norme, meri, sudi, oduzima, dodaje... Problem je u tome što veza nije biznis, već zadovoljstvo.

7. Princeza

Njoj nije toliko stalo do ljubavi i kvalitetnog odnosa sa muškarcem, koliko do toga da bude obožavana. A merilo i dokaz obožavanja za nju su stvari. To je prava trofejna supruga, koja puca bogatstvo na blistav izgled. Sa njom je sve fasada. Prelepi goli zidovi kroz čije prozore duva promaja. Njen dom je hladan, u njenom srcu nema toplote.Ona samo uzima i uz tebe je samo dok možeš da joj pružaš lepe poklone, skupe haljine, manikire, frizere, plodove mora, letovanja, zimovanja, skupa kola, nakit, cipele...

Svakoj ženi može da se desi da pod određenim okolnostima sklizne u neku od ovih uloga. Ako je to samo faza, nema velike opasnosti. Međutim, zaglaviti se u nekim od ovih šema ponašanja uništava svaku priliku da izgradite dobar odnos sa nekim i svaku vezu koja na tom putu nastane.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.