Osveta ili zezanje? Anastasija Ražnatović žrtva internet prevare!

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveta ili zezanje? Anastasija Ražnatović žrtva internet prevare!

Danas se u medijima pojavila informacija da je ćerka folk zvezde Svetlane Ražnatović pokrenula privatnu firmu preko koje, zajedno sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem, zastupa veliki broj pevača i ugovara njihove nastupe.
Kako Pulsonline saznaje, u pitanju je internet prevara, i ćerka folk dive nema nikakve veze sa sajtom “TopNastupi” na kom se vodi kao idejni tvorac istog, a njen dečko Kostadin kao direktor.

Očigledno je da neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << želi da zaradi preko imena Anastasije Ražnatović, a ovakva situacija sigurno bi mogla i da joj naudi, s obzirom na to da se veliki broj pevača na pomenutom sajtu vode kao njihovi klijenti. Od Svetlane Ražnatović, preko Ane Nikolić, Nikolije, Vesne Zmijanac, Nataše Bekvalac i mnogih drugih…

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Osveta ili zezanje? Anastasija Ražnatović žrtva internet prevare!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2015

Danas se u medijima pojavila informacija da je ćerka folk zvezde Svetlane Ražnatović pokrenula privatnu firmu preko koje, zajedno sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem, zastupa veliki broj pevača i ugovara njihove nastupe.. Kako Pulsonline saznaje, u pitanju je internet prevara, i ćerka folk dive...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.