Ostvaruje svoje snove: Milica dobila glavnu ulogu u pozorišnoj predstavi

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostvaruje svoje snove: Milica dobila glavnu ulogu u pozorišnoj predstavi

Milica Majstorović (25), koja je stekla popularnost u muzičkom rijalitiju „Operacija trijumf“ i nakon toga neslavno prošla kao solista, konačno je počela da ostvaruje profesionalne želje.
Obeležena kao devojka koja je zbog depresije usled neuspeha u karijeri i ljubavnom životu pokušala da okonča život kombinacijom lekova i alkohola, kao i drogom, Milica je pre dve godine upisala studije glume i povukla se iz javnosti. Uz moralnu i finansijsku podršku oca Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i majke Slavice posvetila se studijama, a u ponedeljak ih je obradovala da je dobila ulogu u predstavi po kultnom filmu „Dogvil“.
“Zvučala je srećno što će raditi sa čuvenim Kokanom Mladenovićem. Veoma sam zadovoljan što je pronašla svoj put i što je počela da se dokazuje u glumi koju je zavolela, a već neko vreme ide na audicije. Zahvalan sam bogu što je izašla iz tog estradnog filma. Ne bih poželeo nikome to što je ona doživela, a i mi s njom. Sve je to veoma teško. Posle „Operacije trijumf“ postala je popularna i mnoge devojčice su htele da budu kao ona, a sve joj je to davalo lažnu sliku od koje se ne živi”, kaže Miličin otac Milorad.
Ona će 10. novembra početi sa probama, ali još ne želi da govori o tome.
“Nisam spremna da pričam o tome”, kratko nam je rekla Milica.

Milica je bila sklona skandalima:
– Učestvovala u „Operaciji trijumf“ 2008.
– Nekoliko puta je bila verena
– Pokušala je samoubistvo 20. februara 2010.
– Dva meseca kasnije kolabirala je od prevelike doze antidepresiva
– Najveći hit „Savršen par“ snimila je i na engleskom
– Studije glume upisala je 2012. i povukla se iz javnosti
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.