Oporavlja se: Dragan Nikolić stao na noge

Izvor: Svet, 24.Maj.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavlja se: Dragan Nikolić stao na noge

Legenda srpskog glumišta Dragan Nikolić oporavlja se nakon problema koje je imao sa plućima. Zahvaljujući lekarima, koji danonoćno brinu o njemu, glumac se oseća bolje, a počeo je i da ustaje.
Uz glumca je sve vreme supruga Milena Dravić, koja se trudi da u posetu ode pribrana kako on na njenom licu ne bi video zabrinutost. Porodicu i prijatelje Dragana Nikolića užasno su uznemirile vesti koje su se u medijima pojavile o njegovom zdravstvenom stanju prethodnih dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, potvrdio je to za Alo! i rekao:
“Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak. Apelujem na sve medije da se ne pišu senzacionalistički tekstovi o zdravstvenom stanju glumca jer to pogađa i uznemirava porodicu i njegove prijatelje. Ja kao direktor KCS-a, a pošto se radi o javnoj ličnosti, zbog čega je interes javnosti veliki, mogu samo da kažem ono što već jesam – da se pacijent oporavlja.”
Podsećanja radi, Dragan Nikolić je pre tri dana primljen na Pulmologiju Kliničkog centra Srbije sa temperaturom od 40 stepeni, bez daha u pokreta ruku i nogu. Lekari su odmah počeli da se bore za njegov život, priključili su ga na respirator i dali mu terapiju, nakon čega je temperatura počela da pada. Nakon nekoliko sati, skinuli su ga s aparata za disanje i čitav tim lekara je odahnuo kada je shvatio da Gagina pluća samostalno uvlače vazduh.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Nikolić stao na noge!

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2015

Legenda srpske pozorišne scene i platna, Dragan Nikolić, oporavlja se nakon problema koje je imao sa plućima. Zahvaljujući lekarima,  glumac se oseća mnogo bolje, pa čak i sam ustaje!..Uz glumca je sve vreme supruga Milena Dravić. Porodicu i prijatelje Dragana Nikolića užasno su uznemirile...

Nastavak na Svet plus...

Lepe vesti: Dragan Nikolić stabilno!

Izvor: Story, 25.Maj.2015, 09:43

Dragan Nikolić, posle krize koju je imao u četvrtak, kad je zbog ozbiljnih problema s disanjem morao da bude priključen na aparate, oseća se bolje...Dragan Nikolić, foto: story press..On je i dalje na intenzivnoj nezi Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, a uz njega je juče celo popodne, kako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.