Opet je zabrljala dobru vezu: Dženifer i Džastin vode odvojene živote

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet je zabrljala dobru vezu: Dženifer i Džastin vode odvojene živote

Dženifer Aniston i Džastin Teru doslovno vode odvojene živote. Neimenovani prijatelj para tvrdi kako je Džen otvorila dušu svojoj koleginici Kortni Koks i požalila se da je opet zabrljala stvarno dobru vezu.
Tokom zajedniče večere Džen je navodno pričala jako glasno jer je bila uzrujana. Navodno je izjavila kako se njen verenik ne trudi dovoljno i kako je umorna od svađa s njim.
Njihova veza navodno se raspada još od početka godine i činjenica je da ih više >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne viđaju u javnosti.
Čini se kako je glavni uzrok problema posao. Džen je ljuta jer je Džastin prhvatio neke poslove bez konsultacije s njom. Navodno ju je Džastin zamolio da bude strpljiva, ali njoj je dosta čekanja, vereni su već dve godine, a venčanja nema na vidiku.
Nedavno se Džen požalila kako javnost vrši pritisak na nju, ali isto tako je izjavila da neće dozvoliti da joj neko drugi govori šta da radi. Tada je naglasila kako su ona i Džastin srećni, ali čini se da to i nije baš tako.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.