Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opalila po kolegama: Pogledajte koje pevače bi Marija bacila u septičku jamu

Marija Šerifović se više puta dokazala kao fenomenalan pevač, a tome je verovatno doprinelo to što teži perfekciji. Ako tako sagledamo stvari, ne treba da čudi što joj smetaju pojedine pojave na našoj muzočkoj sceni.

“Ovako, sve pevače i sve svirače koji na svojim nastupima sviraju pesme ubrzane za 30% od originalnog tempa bih bacila u septičku jamu. Pu”, napisala je Marija na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je Ana Bekuta podržala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << taj satav, a ostaje da sevidi na koga je pobednica Evrosonga mislila i da li će se neko sam osetiti prozvanim.

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Aug 14, 2016 at 3:36pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.