Ona odlučuje: Evo kako će se Nikolija i Relja iskupiti Vesni Zmijanac!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona odlučuje: Evo kako će se Nikolija i Relja iskupiti Vesni Zmijanac!

Popularna pevačica Vesna Zmijanac je presrećna što će postati baka, ali je i dalje ljuta na ćerku Nikoliju i zeta Relju zato što joj nisu rekli da će postati roditelji. Oni su odlučili da joj se iskupe na najlepši mogući način.

Pevačica Vesna Zmijanac učestvovala je u ovogodišnjoj sezoni rijalitija Farma 7, koju je napustila iste večeri kada je saznala da je njena ćerka Nikolija u drugom stanju, te da će postati baka. Po izlasku sa imanja, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je objasnila da joj ništa nije bitnije od njenog deteta i da je presrećna što će dobiti unuku, ali da je isto tako ljuta jer su Nikolija i Relja znali da će postati roditelji pre nego što je ona ušla na poznato imanje, ali nisu želeli da joj kažu jer su znali da ona želi da ode u Lisović. Baš zbog toga su budući roditelji odlučili da ime njihovoj ćerki upravo da buduća baka:"Vesna je bila presrećna i još uvek je što će postati baba, ali je isto tako ljuta na ćerku i zeta Relju, jer su krili to od nje. Ona je želela da od prvog dana Nikolijine trudnoće bude uz nju, da je pazi i mazi, a ne da dođe kući i zatekne je sa stomakom do zuba. Kako bi se iskupili, Nikolija i Relja su se dogovorili da Vesna bude ta koja će unuci dati ime. Ona je posebno srećna što će biti baka, a kada su joj rekli da smišlja ime, tek tada njenoj sreći nije bilo kraja. Odmah im je naglasila da, ako ona odlučuje, beba neće imati moderno ime poput Zoe, Klara, Monaka i tako dalje" navodi izvor portala Alo.rs

Ipak, Vesna se nije oglašavala povodom ove informacije. Verovatno ponosna baka želi na miru da razmišlja i smisli najlepše ime za svoju unuku.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.