Ona je vamp boginja! Da li je prepoznajte u trenerci i bez šminke?

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je vamp boginja! Da li je prepoznajte u trenerci i bez šminke?

Nina Seničar jedna je od naših najpoznatijih manekenki, ali i omiljeno TV lice. Podsetimo, dok je studirala u Italiji, započela je i uspešnu karijeru modela, a oprobala se i u glumačkim vodama. Ova multitalentovana dama pleni harizmom i lepotom, a od nedavno je opet gledamo na malim ekranima u zabavno-muzičkom šou-programu “Ja volim Srbiju”.

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on Sep 18, 2016 at 7:45am PDT


Navikli smo na vamp izdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ove mlade dame – uvek je skockana, doterana i savršeno stilizovana, ali ona se ne stidi da na društvene mreže šeruje i fotografije u potpuno opuštenim izdanjima i bez šminke.
Tako nas je nedavno oduševila fotografijom na kojoj izgleda doslovce kao devojčica. Naime, Nina se zabavljala u parku na klackalici u trenerci i farmerkama i priznajte – izgleda bar 10 godina mlađe!
OVDE pogledajte pomenutu fotku, ali i saznajte čime se još Nina zanima trenutno.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.