Olivera o uredništvu RTS-a: Takav čovek će se teško naći!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera o uredništvu RTS-a: Takav čovek će se teško naći!

Poznata voditeljka volela bi da se nađe u trci za uredničko mesto na nacionalnom javnom servisu , što bi za mnoge, bio logičan sled događaja u njenoj plodnoj karijeri.
“Rano je za kandidature. Previše je nagađanja, kako u javnosti, tako i u kući. Sačekajmo da se raspiše konkurs i verujem da će biti iznenađenja kad stignu prijave za mesto direktora i za glavne urednike u RTS. Možda će do toga doći tek za godinu dana, tako da ne razmišljam o tome”, rekla je Olivera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Na spekulacije u kojima se njeno ime pominje u vezi sa foteljom direktora i glavnog i odgovornog uredika, u kojoj je do smrti sedeo Aleksandar Tijanić, voditeljka i urednica emisije “Da Možda Ne” odgovara prvo grohotom, pa tek rečima.
“Pa ljudi moji jel vi znate da za to mesto treba deset godina upravljačkog iskustva, koje ja nemam. Uz to i fakultetska diploma. E, takav čovek se neće lako naći, nekima koji se spominju treba to upravljačko iskustvo jer ga nemaju ni pola od potrebnog, dok drugi nemaju diplome”, objasnila je u jednom dahu Olivera.
Iako zvanično nije želela da potvrdi da je umorna od emisije koju vodi jer često i po nekoliko nedelja intezivno traga sa potencijalnim gostima, najboljim i najrelevantnijim sagovornicima na zadatu temu, Olja nije negirala da joj to sve više predstavlja zamor.
“Oni koji savesno obavaljaju svoju dužnost mogu u svakom trenutku da polože račune građanima o svojoj društveno-političkoj angažovanosti i odgovornosti i sa njima nemam problema, jer rado dolaze u moju emisiju. A zbog drugačijih ljudi, moj posao mi nekada predstavlja pravu moru”, iskrena je jedna od najautoritativnijih televizijskih autorki na domaćoj televiziji.
Izvor: Blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.