Šapić i Slađana o „Plesu sa zvezdama“

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić i Slađana o „Plesu sa zvezdama“

Takmičar koji je bio najveće iznenađenje u emisiji „Ples sa zvezdama“ je Aleksandar Šapić. Izgleda da je njegova partnerka, pevačica i plesačica, Slađana Ivanišević uspela da probudi u njemu ljubav prema plesu... 

Da li Vam je naporno učešće u emisiji Ples sa zvezdama?
Trudim se da budem spreman svake nedelje, a koliko mi to uspeva pokaže se u emisiji.
Da li volite da plešete?
Pa sad, da nešto volim i ne volim. Da sam voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << onda bih plesao i do sada, ali ne mogu da kažem da od momenta od kada sam krenuo ovo, da mi nije prijatno.
Ne računajući napor, jer nije lako, ali je ples definitivno jedna lepa stvar u životu i jadno novo iskustvo. Da li ću baš, kad ispadnem u jednom momentu, nastaviti sa plesom, nisam siguran. Kolateralna korist od svega ovog će biti što ću sigurno naučiti neke lepe plesne korake.
Da li se plašite da ćete završiti u duelu?
Ne, ne plašim se. Nismo došli ovde da se plašimo.
Imate li vi nekoga u studiju ko dolazi da vas podrži?
U publici ne, gledaju me na televiziji.
Slađanu Ivanišević smo pitali kako joj se dopadaju koreografije?
Mi u svakoj koreografiji, maltene imamo akrobacije. To nam negde još najlakše padne, u odnosu na ostale stvari, s obzirom da je moj partner baš jak fizički. Tu smo u prednosti u odnosu na ostale parove. 
 
Ne plašite se duela?
To se nikada ne zna, s obzirom da tu veliki udeo čini publika. Nama više leže brži nastupi, a to se i publici više sviđa
Da li vam nedostaju takmičari koji su napustili takmičenje?
Saša Vidić nam je dodatno davao energiju šarmom koji ima. Meni posebno fali, jer se mi i privatno družimo. Trenutno su za atmosferu zaduženi Kalinić i Nigor, a moram priznati da i Milojko ima mladalački duh. 
Pogledajte o čemu Slađana govori:

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Ples sa zvezdama: Pogledajte neverovatne plesne korake Šapića i Slađane (VIDEO)

Izvor: Story, 23.Apr.2014

U narednoj epizodi emisije Ples sa zvezdama Aleksandar Šapić i njegova partnerka Slađana Ivanišević imaće težak zadatak, ali čini se da njihove pripreme idu u dobrom smeru..Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, foto: Screenshot

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.