Od devojčurka do “superbake”: Pogledajte sve transformacije Nede Ukraden

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od devojčurka do “superbake”: Pogledajte sve transformacije Nede Ukraden

Proteklih sedmica čak su i svetski mediji pisali o “superbaki” koja je oduševila imitacijom Bijonse u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, a potom i bacila plesača na pod imitirajući scenu iz mjuzikla “Čikago”! Popularna pevačica Neda Ukraden pokazala je da žene u šestoj deceniji i te kako mogu biti zanosne, a mnogi će se složiti da pevačica izgleda bolje nego ikada ranije! Zato i čudi vest koja je prošla medijima, da pevačica ima 40 godina mlađeg frajera >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << (podsetite se OVDE)

Neda je na muzičku scenu stupila sedamdesetih godina prošlog veka, i od tada je njen izgled doživeo brojne transformacije, o čemu svedoče i omoti njenih albuma! Pogledajte ih pa procenite kada je Neda najbolje izgledala!

Autor: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.