Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrve vam više ne rastu? Ovo je GREŠKA koju sve žene prave

Tanke obrve bile su In devedesetih godina prošlog veka, i devojke su ih tada tanjile do iznemoglosti i kratile što više. Međutim, kako se menjaju vremena, menjaju se i trendovi. Pojavom engleske zvezde modelinga Kare Delevinj sve se nekako promenilo.

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Jul 21, 2016 at 2:47pm PDT

Guste, tamne, pomalo neuredne obrve očarale su čitavu manekensku industriju. Njen relativno divlji look pokrenuo je čitavu lavinu i nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “novih” obrva postalo je prva opsesija mnogih žena.

Da biste postigle ovaj trendi izgled obrva i da bi vas svi povezivali sa jednom ovakvom manekenkom, važno je da svoje obrve tretirate na pravi način. Pogrešno održavanje, stanjivanje i pravljenje oblika koji vama ne stoji – neka bude prošlost.

Pročitajte i… Ovo je najpopularniji lak za nokte ikada: Nijansa kojoj nije odolela nijedna žena

Ostatak teksta pročitajte ovde: Obrve vam više ne rastu? Ovo je GREŠKA koju sve žene prave

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.