OVO JE POČELO DA SE PONAVLJA: U Parovima je SVAKOG petka ISTA slika! Ipak, to je ŽELJA publike!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE POČELO DA SE PONAVLJA: U Parovima je SVAKOG petka ISTA slika! Ipak, to je ŽELJA publike!

Nominacije...

Počelo je da se ponavlja. I ovog petka kada su nominacije u "Parovima" na programu "Hepi" televizije, desila se ista stvar kao i prethodne nedelje u ovo vreme.

Posle burnih prepirki, teških reči i fizičkih kontakata sa Mladenom Vuletićem, Damirom Dadom Solomunom, Aleksandrom Subotić, Zerinom, Nikolom Strahinićem Ploćom i Slađanom Petrušić, Dalila Mujić je stala na zub dela publike "Parova" koji je negativnim glasovima stalno nominuju za izbacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vile.

Baš kao u prošlog petka, i ovog je od strane produkcije nominovana Dalila, ali ona ne strepi previše iako je u najužem krugu za izbacivanje u nedelju. Jer, Mujićeva je očigledno takmičar koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa su tako mnogi fanovi spremni da joj uruče "šut kartu", ali se to na kraju ne desi pošto pri izbacivanju oni koji je vole glasaju da je sačuvaju - a takvih je očigledno podosta. Da li će tako biti i ove nedelje, ostaje nam da vidimo kroz dva dana.

Na tabeli su se pored bosanske starlete našli i Vesna Rivas, Srboljub Subotić, Aleksandra Subotić, Miljana Kulić i Tihomir Filipović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.