OVAKO HRVATI REKLAMIRAJU BEOGRAD: Obići ćemo silikonsku dolinu, tamo je sve lepo i skupo

Izvor: Kurir, 27.Jan.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO HRVATI REKLAMIRAJU BEOGRAD: Obići ćemo silikonsku dolinu, tamo je sve lepo i skupo

Svakako ga treba pogledati uz stručnog vodiča, i videti znamenitosti koje ga krase. Naš vodič je spreman, jer ima veliki Beograd u malom prstu, piše u ponudi turističke agencije

Budite deo dobrog društva i novih druženja uz veliki grad Beograd. Svakako ga treba pogledati uz stručnog vodiča, i videti znamenitosti koje ga krase. Naš vodič je spreman, jer ima veliki Beograd u malom prstu - stoji u ponudi hrvatske turističke agencije.

Sve veći broj turističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << agencija iz Hrvatske u svoju ponudu uvodi i vikend u Beogradu, u okviru koje se mogu posetiti neki od najpoznatijih noćnih klubova u srpskoj prestonici i Skadarlija,  nudi se i obilna hrana, kao i mogućnost posete poznatih splavova. Brojke govore da našu zemlju posećuje više  od 50.000 hrvatskih turista, kao i da se ostvari 100.000 noćenja na godišnjem nivou.

Tako agencija “Kuna putovanja” nudi vikend u Beogradu za nešto manje od 60 evra, uz mogućnost plaćanja u dve rate.

"Kroz svako putovanje nastojimo spojiti nove ljude, pa tako ćemo i na ovome, budite deo dobrog društva i novih druženja uz veliki grad Beograd. Svakako ga treba pogledati uz stručnog vodiča, i videti znamenitosti koje ga krase. Naš vodič je spreman, jer ima veliki Beograd u malom prstu", stoji u ponudi ove agencije.

Vikend obuhvata razgledanje i popularnih destinacija za noćni provod.

"Tu je još i silikonska dolina, gdje su skupi automobili, lepe žene, bogati muškarci i markirana odeća. Svako zna da li će ili neće tamo ići. Ali svakako možemo malo prošetati i videti šta se događa, jer imamo puno slobodnog vremena da istražimo grad i posetimo najveće kafiće preko dana koji su puni života. Putovanje u Beograd ostaće vam zasigurno u sećanju, veliki je to grad kojeg treba pogledati i osetiti. U Beograd možete ići sa ličnom kartom", navode iz ove agencije.

Veoma je zanimljivo da se posetiocima nudi i obilazak Marakane, Kuće cveća i Hrama Svetog Save.

Podsetimo, u Beograd su masovno prvo počeli da dolaze hrvatski studenti, koji obožavaju trubače, i zbog kojih se prave posebne dobrodošlice u hotelima u kojima odsedaju, pa tamo slavlja traju do duboko u noć.

(telegraf.rs)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.