OČEVI I ĆERKE: Dramatična priča koju obavezno treba da pogledate! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEVI I ĆERKE: Dramatična priča koju obavezno treba da pogledate! VIDEO

Film Očevi i ćerke je priča koja definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a mnogi koji budu pogledali ovaj film, shavtiće da komplikovan i težak način života i odrastanje vašeg deteta, itekako može da ostavi posledice u budućnosti.

Film govori o ljubavi između oca i ćerke koji žive i odrastaju u Njujorku. Nakon smrti supruge, poznati pisac i dobitnik Puliserove nagrade doživljava nervni slom nakon čega završava na psihijatriji, dok njegova sedmogodišnja ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ostaje u kući tetke i tečke. Nakon sedam meseci ponovo se vraća u ćerkin život, ali borba tada tek počinje, jer ženina porodica pokušava da mu oduzme starateljstvo nad Kejti, koja mu je bukvalno sve u životu.

27 godina kasnije, njegova ćerka shvata posledice svog odrastanja i grčevito pokušava da pronađe izlaz iz njene do tada neobjašnjive situacije. Upoznaje ljubav svog života, a traumatično odrastanje počinje da se ispoljava.... Glavne uloge tumače Rasel Krou,  Amanda Sajfrid, Aron Pol, Džej Fonda i Dajana Kruger.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.