Novosadske “Mućke”: Britanski list o osveštanoj vodi u Novom Sadu

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadske “Mućke”: Britanski list o osveštanoj vodi u Novom Sadu

Britanski “Miror” danas je preneo vest o novosadskoj svetoj vodi i celu priču uporedio sa epizodom serije “Mućke” kada su Del Boj i Rodni prodavali “Pekamsku vodu”.
Ovaj britanski dnevni list navodi da je sveštenik osveštao gradski vodovod i dodaje da bi zbog toga Del Boj bio ponosan na njih jer su u realnosti realizovali njegovu ideju iz epizode iz 1986. godine, piše portal 021.rs.
“Miror” podseća da su u toj epizodi Del Boj i Rodni pokušali da unovče prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vode iz Pekama tvrdeći da dolazi iz statue Device Marije. List prenosi i izjavu savetnika direktora “Vodovoda” i lidera pokreta “Dinara-Drina-Dunav” Tomislava Bokana: “Zahvaljući nama građani Novog Sada od sada će piti samo svetu vodu”.
Ceo tekst “Mirora” možete pročitati OVDE.
Inače, i zvaničan tviter profil serije Mućke preneo je link ka tekstu uz komentar “O Bože, gradska vlast kopirala epizodu Mućki”.
Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.