Novi blam Bore Drljače! Spavao, hrkao i jeo na snimanju!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi blam Bore Drljače! Spavao, hrkao i jeo na snimanju!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Na snimanju jedne Pinkove emisije nema ko nije ispljuvao Boru Drljaču! I kolege i koleginice ogovarale su ga da je nekulturan, te da ne zna da se ponaša. Naime, kako je paparazzo SCANDAL! – a zabeležio, pevač je došao na snimanje i odmah uzeo da jede, a kada se dobrano najeo, prilegao je da odspava!

U jednom trenutku je čak zahrkao, pa su se svi međusobno čudili zašto to radi.

Ipak, ni tu nije bio kraj njegovim blamovima! Na kraju je još jednom ustao da jede, pa je opet prilegao da spava. Sve u svemu, najmanje je pevao, a zbog toga je bio pozvan!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedi na dve stolice: Zorica Marković fura sa dva tipa!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2015, 14:47

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Zorica Marković prolazi kroz težak životni period! Kako SCANDAL! saznaje, ona ne može da se odluči između dva muškarca! Ona je dečku sa kojim se zabavlja više od deset godina našla zamenu. U pitanju je čovek sa kojim se u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.