Novi STAR otkriva: Požgaja bivša devojka molila da se pomire, on kaže – NE!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR otkriva: Požgaja bivša devojka molila da se pomire, on kaže – NE!

Aleksandar Požgaj tek je nedavno saznao da ga je ostavila devojka iz Novog Sada, sedamnaestogodišnja T. M., koja ga sada ga moli da se pomire. Međutim, od toga nema ništa! Oni su započeli vezu prošlog leta i ona mu je obećala da će ga čekati kada izađe iz rijalitija, ali ga je naprasno ostavila, što je Požgaju teško palo. Ipak, ona mu je pre nekoliko dana poslala SMS poruku kako smatra da bi trebalo da se vide i popričaju o svemu.

“U poruci mu je jasno stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << do znanja da ona nije htela da raskine sa njim, da joj mnogo znači i kako se pokajala zbog takve odluke. Aleksandar joj na taj SMS nije ništa odgovorio jer je baš povređen. Tim pre što se on u rijalitiju trudio da nijednom ne pogreši, pa se nije muvao ni sa jednom, a često ju je pominjao kada su bile žurke i stalno je naručivao pesme za nju”, otkriva izvor Stara blizak Aleksandru.

A ŠTA POŽGAJ KAŽE NA SVE OVO I DA LI ĆE IPAK OPROSTITI IZDAJU BIVŠE DEVOJKE, MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.