Novi SCANDAL! otkriva žestoke uvrede: Tanja Savić napravila scenu mužu Dušanu!

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SCANDAL! otkriva žestoke uvrede: Tanja Savić napravila scenu mužu Dušanu!

Kako SCANDAL! saznaje u najnovijem broju, Tanja Savić se opet posvađala sa svojim mužem Dušanom Jovančevićem! Iako su njih dvoje trenutno u idealnom braku, Tanja je odlepila zbog jednog njegovog lošeg postupka, pa ga je i pred ljudima žestoko napala. A šta su jedno drugom rekli Tanja i Dušan, i zbog čega su se vređali pročitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!

Takođe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << novom broju SCANDAL! -a pročitajte i zašto je Saša Kovačević oladio svoju devojku! Šta j eto ona od njega tražila pa se njemu nije dopalo! A šta vas još očekuje u novom broju tabloida SCANDAL! pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.