Nominovani za izbacivanje iz “Parova” su: Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nominovani za izbacivanje iz “Parova” su: Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro!

Večeras je odlučeno da su za izbacivanje iz “Parova” nominovani: Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro!

Ovako su izgledale nominacije:

Ukućani su nominovali Tijanu i Jelenu Golubović!

Od strane gledalaca nominovani su Lepa Lukić, Ivan Marinković, Toma Panters, Bora Draljača i Gastoz! Gledaoci su najviše nominacija dali Gastozu, a najmanje je dobila Lepa Lukić!

Produkcija je odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nominuje još jednog učesnika i to Mimi Oro!

Tijana i Jelena su imale po četiri glasa, pa su ukućani glasali ponovo i izglasali su i obe su imale po šest nominacija! Ukućani su se opet posvađali! Tijana je napala Lepu Lukić jer je promenila mišljenje i sada je nominovala nju!

“Sa Tijanom sam najmanje! Jelena je od početka tu! Nisam Jelenu nominovala u prvom krugu jer sam išla linijom manjeg otpora. Nije mi draga Tijana. Ustaje i buni se! To je razlog. Neću da se svetim Jeleni. Ako vi hoćete da nominujem Jelenu ja ću je nominovati i Tijana meni preti. Šta ćeš ti da me srušiš? Misliš da se ja plašim?”, rekla je Lepa.

Nakon što su prošle nedelje ukućanima poništene nominacije zbog dogovora i ove nedelje je opet bilo napeto pa su ukućani jedva uspeli da glasaju i izglasaju da nominovani budu: Tijana i Jelena.

Evo kako su neki od ukućana nominovali.

Lepa je nominovala Atinu“Znam da neće da skače da se buni! Nisam znala koga drugog! To je razlog jer znam da neće da skače i da me vređa. Mogu Jelenu da nominujem 20 puta i znam da neće da ispadne.”

Atina je nominovala Jelenu: “Ona je Jelena žumance i dodala bih samo da je počela da laže i izmišlja za bolesti i lekove.”

Jelena: “Kunem se da znam da uzimaš!”

Atina: “Pozdrav za načelnika smene Laze Lazarevića, obećala sam im da ću im dovesti Jelenu nakon rijalitija. Oni je traže. Pitali su me da im nju dovedem odmah nakon rijalitija i ja sam im obećala!”

Jelena: “Da mi treba nega bila bih u nekoj ustanovi i ne bi me gledali. Vagino tablete koristi Atina i to znam koje.”

Atina: “Šta je to čudno?”

Bora Drljača je nominovao Jelenu: “Pre našeg sukoba nisam imao ništa protiv nje i simpatisao sam je. Kada je bila na Farmi ja sam iz Autralije glasao da pobedi. Ona misli da je dominantna! Zbog nje sam morao da spavam u tuđim krevetima.”

Marko je nominovao Tijanu: Iskoristila je Gastoza i Macu za reklamu i mene je htela. Dvolična je!”

Tijana: “On me je najviše od svih povredio jer laže i izmišlja i neka se prikaže snimak gde se to vidi. Ja nominujem Marka. Laže.”

Ivan Marinković je nominovo Marka: “Ja sam Atinu hteo da nominujem ali sada nominujem Marka. Sa njim ću da se družim kada izađem.”

Vita je nominovao Gastoza, pa je promenio odluku i nominovao Jelenu: “Pošto su ga nominovali gledaoci ja sam nominovao Jelenu. Nije mi se svideo momenat sa Lepom i Borom.”

Matora je nominovala Tijanu: “Nezanimljiva i nebitna, magla! Da bi se probila mora biti kobila! Dosta od mene!”

Tijana: “Cenim mišljenje i volim matoru i njene komentare.”

Maca je nominovala: “Kao šlag za tortu nominujem Tijanu. Nju sam zgotivila i nisam je napala što je sela pored Gastoza. Počela je da me napada i preti i zbog pretnji sam je nominovala. Nadam se da će jednog dana postati dobra osoba.”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAROVI: Nominovani za izbacivanje su Tijana, Jelena, Lepa, Ivan, Bora, Gastoz, Mimi Oro i Toma Pante

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015

Za izbacivanje iz "Parova" nominovani  Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro! Ukućani su nominovali Tijanu i Jelenu Golubović, dok je publika glasala za Lepu Lukić, Ivana Marinković, Tomu Panters, Boru Draljaču i Gastoz! Gledaoci su najviše nominacija dali Gastozu, a najmanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.