Njoj brakovi dobro idu: Pevačica se udaje treći put?!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoj brakovi dobro idu: Pevačica se udaje treći put?!

Popularna američka pevačica Britni Spirs (33), ako je verovati stranim medijima, uskoro bi ponovo mogla da zaplovi u bračne vode.

Šuška se, naime, da je pevačica spremna da ponovo izgovori sudbonosno “da”, iako je sa svojim momkom  piscem, producentom i preduzetnikom Čarlijem Ebersolom (33) tek dva meseca u vezi.

Kako pojedini izvori tvrde, on planira da zaprosi Britni na božićnoj zabavi koju organizuje Mel Gibson na svom imanju na Kostariki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Gibson je, inače, pevačicin veoma blizak prijatelj koji joj je pružio najveću podršku kada je 2008. godine doživela psihički slom nakon razvoda od bivšeg supruga plesača i repera Kevina Federlajna, s kojim 2005. godine dobija sina Šona Prestona, a naredne Džejdena Džejmsa. Par se razveo posle dve godine braka. Spirsova je tokom 2007. javno doživela mentalni slom tokom kojeg je hospitalizovana i upućena na rehabilitaciju, a kao posledica svega toga došao je razvod braka i gubitak starateljstva nad sinovima.

Pre njega, pevačica se u Las Vegasu 2004. godine udala i za svog prijatelja Džejsona Aleksandera, ali brak je poništen posle samo dva dana.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.