Njemu sve lepo stoji: Miloš Biković uneo ruski duh u svoj stil oblačenja!

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemu sve lepo stoji: Miloš Biković uneo ruski duh u svoj stil oblačenja!

Jedan od naših najpoznatijih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković nakon uloge u ruskom filmu „Sunčanica“, u oblačenje je izgledao uneo i malo duha ruske mode.
Ovo je moj drug napravio. To je srpska proizvodnja, ali ruska inspiracija. Ovo su njihovi aristokratski vojni vezovi i na uniformama su to pravili“, objašnjava Miloš u „Exkluzivu“ poreklo ukrasnih vezova na svom crnom kaputu.

Kako Vam se dopada Miloš u kaputu sa ruskom kragnom sa zlatnim vezom?
Izvor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Prva tv

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ruska inspiracija: Biković uveo nove detalje u imidž!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2014, 12:21

Jedan od naših najpoznatijih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković nakon uloge u ruskom filmu „Sunčanica“, u oblačenje je izgledao uneo i malo duha ruske mode...“Ovo je moj drug napravio. To je srpska proizvodnja, ali ruska inspiracija. Ovo su njihovi aristokratski vojni vezovi i na uniformama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.