Nives prelazi na žene?! Donela joj cveće, a ona je ovako dočekala!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives prelazi na žene?! Donela joj cveće, a ona je ovako dočekala!

Poznata hrvatska pevačica, književnica i starleta Nives Celzijus, tvrdi da ima mnogo udvarača, ali izgleda da se baš iznenadila kada je, umesto muškarca, za rođendan dobila buket cveća od jedne žene.

Pa još ako se uzme u obzir da je Nives primila taj dar u veoma izazovnoj “kućnoj” varijanti, nije ni čudo što joj na pamet pada svašta nešto…

“Od silnih udvarača, mene riba iznenadi i donese cveće na vrata. Hvala Martina, nadam se da ni ja tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nisam razočarala `outfitom`. Srećan mi rođendan i najbolje da pređem na žene”, napisala je Nives uz fotografiju na kojoj vidimo divni buket roze ruža, kao i izazovni stajling mlade starlete.

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.