Nisu više drugarice! Dušica Marini: Ti si dupljak, ogovaraš na svakom koraku! (video)

Izvor: Svet, 27.Maj.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu više drugarice! Dušica Marini: Ti si dupljak, ogovaraš na svakom koraku! (video)

Svakog četvrtka Igra istine donese mnogo svađe na imanje, pa je tako bilo i ovoga puta kada su se Dušica Grabović i Marina Perazić žestoko izvređale.
Marina, reci mi da li si ti dupljak, pošto kada si sa mnom ogovaraš Gogu, a kada si sa njom ogovaraš mene? Konkretno danas zbog onih sudova“, pitala je Grabovićeva.
Pevačica se našla u čudu, ali je ipak odgovorila.
Ne, ja se družim i sa tobom i sa njom. Sve što vam kažem ja vam kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u lice i jednoj i drugoj“, rekla je Marina, a Dušica je nastavila:
Ma ti si dupljak jedan veliki. Želiš da igraš na dve stolice. Sram te bilo. Ogovaraš na svakom koraku. Nemoj više da mi se obraćaš. Ti si kao neki prijatelj”, rekla je Dušica.
Marina je tada “izgorela”, ali nije želela da se pravda, već joj je kratko odbrusila.
“Ma nemamo više šta da pričamo. Ukoliko ne želiš da se družiš sa mnom, u redu, tvoja stvar, ali prestani da smaraš“, rekla je Marina.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.