Nina Badrić: Lepo je kada je žena lepa, ali ne treba plastikom i gu*icama da osvajamo publiku

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić: Lepo je kada je žena lepa, ali ne treba plastikom i gu*icama da osvajamo publiku

Hrvatska pevačica Nina Badrić smatra da i u moderna vremena glas treba da bude taj koji će osvajati publiku.
Nina je nezadovoljna jer danas mnogi ocenjuju izgled dok vokalne sposobnosti padaju u drugi plan.
“Nisam zadovoljna, ali ko sam ja da sudim. Mislim da se muzičari, i to oni koji su etablirani, premalo trude za muziku, a previše za slavu. Lepo je kad je žena lepa, ali mi nismo modeli i devojke da plastikom, cickama i guzicama osvajamo mase. Odrasla sam slušajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Vitni Hjuston, Tinu Tarner, Selin Dion i evo u zadnje vreme Adel. Ono što mogu reći je da je svaka ta pevačica dostojanstvena”, kaže Nina.
Pevačica trenutno pored sebe nema muškarca o priznala je i kakav tip je po njenoj meri.
“Može me osvojiti duhovit muškarac. Neko ko je odan, ko je dobar prema meni, da nije muljator i da se manje šminka nego ja”, rekla je Nina otkrivši da uživa u svojoj plavoj kosi, ali da se jednako zabavlja kao i pre.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Badrić: Lepo je kada je žena lepa, ali ne treba plastikom i gu*icama da osvajamo publiku

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2016

Hrvatska pevačica Nina Badrić smatra da i u moderna vremena glas treba da bude taj koji će osvajati publiku...Nina je nezadovoljna jer danas mnogi ocenjuju izgled dok vokalne sposobnosti padaju u drugi plan...“Nisam zadovoljna, ali ko sam ja da sudim. Mislim da se muzičari, i to oni koji su etablirani,...

Nastavak na Scandal.rs...

Najpoznatija pevačica u regionu oštro o današnjoj muzici: "Zadnjicama i grudima osvajaju mase"

Izvor: B92, 30.Maj.2016

Hrvatska pevačica Nina Badrić poznata publici širom regiona pre svega po svojim izuzetnim pevačikim sposobnostima...Nina nije zadovoljna današnjom situacijom na muzičkoj sceni, jer kako je objasnila danas se sve više vrednuju neke druge stvar, a ne glas...”Nisam zadovoljna, ali ko sam ja da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.