Nikola Rokvić najavljuje očev koncert: 40 godina bavljenja muzikom nije mala stvar (video)

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvić najavljuje očev koncert: 40 godina bavljenja muzikom nije mala stvar (video)

Marinkovi sinovi Nikola i Marko, koji su nasledili muzički talenat, jedva čekaju da se pridruže ocu na bini. Pevač će nastupiti uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a blok sevdalinki izvešće sa legendarnim Ljubišom Pavkovićem.

“Ne znam koji će to tačno biti koncert moga oca, održao ih je na hiljade. Ali je ovaj poseban, jer jubilej od 40 godina bavljenja muzikom, nije mala stvar! Marinko razume moju želju da se bavim muzikom na pravi način, velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mi je podrška, ali ćemo i Marko i ja podržati njega na tom koncertu, na sceni. To će biti sjajan spoj generacija. Veliko zadovoljstvo mi je što ćemo pevati uz maestra na harmonici Ljubišu Pavkovića”, kaže Nikola Rokvić za svet.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.