Nije on kriv što je toliko zgodan i popularan!

Izvor: Prva.rs, 21.Dec.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije on kriv što je toliko zgodan i popularan!

Pit se odazvao sudu u LA pošto je primio pismo u kojem se, kao i svi građani, moli da se pojavi na sudu i bude saslušan u svojstvu mogućeg porotnika.

Američki glumac, koji je čekao red za saslušanje, ljubazno je odbijen uz obrazloženje da bi njegovo prisustvo u sudnici odvlačilo pažnju od samog toka suđenja.

Bred Pit se odazvao pozivu 2003. godine kada je zaista bio član porote. Mediji su tada objavili Pitove fotografije kako nosi bedž porotnika i jede sendvič iz lokalnog restorana brze hrane kao i ostali članovi.
Izvor: beta

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Zašto Bred Pit ne može da bude porotnik?

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Sud u Los Anđelesu vratio je američkog glumca Breda Pita koji je dobio poziv da bude član porote na jednom suđenju uz obrazloženje da "suviše zbunjuje" ostale porotnike, prenose danas američki tabloidi...Pit se juče odazvao sudu u Los Anđelesu pošto je primio pismo u kojem se, kao i svi građani,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.