Nije malo: Srpkinje uhapšene u Ekvadoru sa dva kilograma kokaina

Izvor: Svet, 29.Avg.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije malo: Srpkinje uhapšene u Ekvadoru sa dva kilograma kokaina

Dve Srpkinje uhapšene su na aerodromu u Ekvadoru dok su pokušavale da prošvercuju u Amsterdam 2,2 kilograma kokaina. Međutim, policija ispituje i mogućnost da im je droga podmetnuta.
Katarina A. i Slavica T. uhapšene su nekoliko minuta pre početka ukrcavanja putnika na redovni let za Amsterdam na aerodromu u Santjago de Gvajakilu, najvećem gradu Ekvadora
Specijalno dresirani psi u njihovom prtljagu nanjušili su drogu i praktično se obrušili na njihove kofere u tunelu kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se prtljag transportuje do aviona. Agenti specijalne jedinice za borbu protiv narkotika su Katarini A. i Slavici T. prišli u bescarinskoj zoni, dok su sa ostalim putnicima čekale da su ukrcaju u avion. Predočeno im je da s njihovim koferima nešto nije u redu, zbog čega im je naređeno da pođu sa agentima.
Izvor: Blic
Foto: Freedigitalphotos

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.