Nije magija, ali jeste moćni eliksir koji će vam podmladiti organe i zategnuti kožu

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije magija, ali jeste moćni eliksir koji će vam podmladiti organe i zategnuti kožu

Nakon hladnoće i isušivanja kože izazvanog toplim radijatorima, potrebno je pronaći odgovarajuću negu koja će da koži da dobru količinu vlažnosti i elastičnosti. Međutim, nije dovoljno samo mazati lice posebnim, skupim kremama. Bitna je i nega iznutra. A kako to da uspete?
Guliver/Getty Images Ovaj recept će pomoći vašoj koži da održi i vrati elastičnost koju je izgubila tokom zime. Namenjen je za dve pune čaše napitka, koji će da pruži koži sve što joj treba i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to iznutra.
Sastojci:
dva oljuštena kivija dve šake očišćenog spanaća pola šake bosiljka dve zelene jabuke (očišćene) jedan oljušten limun jedna čaša svežeg zelenog čaja Guliver/Getty Images Pročitajte i… Podočnjaci su me mučili godinama, a onda je maska od 2 sastojka rešila problem

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nije magija, ali jeste moćni eliksir koji će vam podmladiti organe i zategnuti kožu

Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016

Ovaj recept će pomoći vašoj koži da održi i vrati elastičnost koju je izgubila tokom zime. Namenjen je za dve pune čaše napitka, koji će da pruži koži sve što joj treba i to iznutra...Sastojci: ..Pročitajte i… Podočnjaci su me mučili godinama, a onda je maska od 2 sastojka rešila problem..Ostatak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.