Nije joj lako: Pevačica ćuti već šest dana

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije joj lako: Pevačica ćuti već šest dana

Pevačica Katarina Grujić sada se daleko više vodi uputstvima lekara kako bi što pre povratila svoj glas i tako se u potpunosti vratila snimanju novih pesama, i naravno novim nastupima.

Ona je u pisanoj izjavi za „Pulsonline“ navela da joj nedostaje scena i da jedva čeka da se vrati poslu.

– Ćutim šest dana i ćutaću i dalje jer mi je glas na prvom mestu i ništa mi nije bitnije od toga da se što pre vratim na scenu i iznenadim moju publiku, koja je najvažnija - navela je Katarina..

Izvor: Puls

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Katarina ne govori već šest dana: Ćutim i ćutaću!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2014

Pevačica Katarina Grujić sada se daleko više vodi uputstvima lekara kako bi što pre povratila svoj glas i tako se u potpunosti vratila snimanju novih pesama, i naravno novim nastupima...Jedva čeka da se vrati na posao: Katarina Grujić.. ..Ona je u pisanoj izjavi za “Pulsonline“ navela da joj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.