Nije im po meri: Fanovi Niki Minaj pokrenuli peticiju za oduzimanje nagrade Igi Aziliji

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije im po meri: Fanovi Niki Minaj pokrenuli peticiju za oduzimanje nagrade Igi Aziliji

Pojedini fanovi Niki Minaj još uvek ne mogu da prihvate činjenicu da je na dodeli Billboard Music Awards nagradu za rep pesmu osvojila Igi Azilija.
Zbog toga je ovih dana na internetu aktuelna peticija za oduzimanje Igine nagrade.
Peticija se na sajtu Change.org pojavila desetak dana posle dodele Billboard Music Awards, održane 17. maja u Las Vegasu.
Autori peticije navode kako ona nije zaslužila nagradu, koju je osvojila za pesmu „Dancy“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i kako bi istu trebalo da dobije neko drugi. ( Nicki Minaj za „Anacondu“, navode oni.)

Razlog za njihov bes je to što je pesma „Fancy“ objavljena 17. februara 2014. godine, što je skoro mesec dana pre pravilima označenog perioda koji se uzima za razmatranje.
Međutim, predstavnik za medije Billboard Music Awardsa tvrdi kako nije važno kada je pesma objavljena, već kada se pojavila na top listama.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.